Notice: Use of undefined constant E_NONE - assumed 'E_NONE' in C:\vhosts\reklam-fabrikasi.com\http\index.php on line 12 Firefox kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak 7 eklenti - Reklam Fabrikası Internet Günlüğü
Ana Sayfa | Haberler | İletişim

Firefox kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak 7 eklenti

Gönderilme Tarihi:29/12/2010

 

Reklam Fabrikası ailesi olarak, bizleri takip eden herkesin yeni yılda çok daha keyifli bir Internet deneyimi yaşaması için, hergün kullandığımız eklentilerden en kullanışlı ve pratik olanlarını sizin için bir araya getirdik.


2011'in, herkesi daha iyi yerlere getirmesi dileklerimizle...

 

SimilarWeb


SimilarWebGezmekte olduğunuz sitenin içeriği çok ama çok hoşunuza gitti ve "keşke benzer siteler bulsam da keyfime keyif katsam ama nereden bulucam?" diye kendinize sormaya başladıysanız o halde sorunuzun cevabı bu eklentide gizli. SimilarWeb, gezmekte olduğunuz sitenin içeriğiyle örtüşen benzer siteleri sizin için arıyor buluyor ve önünüze sunuyor :)

 


Download Statusbar

 

Firefox'un indirme yöneticisinin hop diye ortaya çıkması sizi rahatsız ediyorsa ya da indirmeniz bitince, indirme yöneticisini açmaya üşeniyorsanız, bu eklenti tam size göre. Durum çubuğunuzun oraya yerleşen Download Statusbar sayesinde indirilen tüm dosyalarınızı, sanal alemdeki gezintinizi bölmeden  rahatlıkla yönetebileceksiniz.

 


 

Scrapbook

 

Gezdiğiniz sayfalarda ilginizi çeken, not edeyim daha sonra tekrar bakarım dediğiniz yerler oluyor mu? Peki ufak bir bölge için tüm sayfayı yerimlerine eklemek çok mu zahmetli?

 

Scrapbook sizi bu zahmetten ve yerimi karmaşasından kurtarmak için hazır bekliyor.

 

Dilerseniz tüm sayfayı dilerseniz belirlediğniz bir bölgeyi sizin için saklıyor ve sonrasında aradığınıza  ulaşma imkanı sunuyor.

 


SkipScreen

 

Mediafiles, sharebee,megaupload, sendspace, depositfiles vs. gibi paylaşım sitelerinden dosya indirirken karşınıza çıkan tam ekran reklam ya da benzeri sayfaları atlatmak için bir yerlere basmak canınızı sıkıyorsa SkipScreen eklentisi sizin yerinize bu işi yapabileceğini söylüyor.

 

Denemekte fayda var:)

 

 

 


 

 

ChromaTabs Plus

Internette geziniyorsunuz ve bir bakmışsınız onlarca sekmeniz olmuş. Hangi sekme nereden geldi, hangi siteye aitti vs gibi sorular kafanızı karıştırıyorsa, ChromaTabs Plus eklentisi sizi bu konuda aydınlatacak güce sahip.

 

Peki ChromaTabs Plus bu işi nasıl yapıyor?

 

Sekmelerinizi farklı renklerde göstererek. Sekmenizin ait olduğu sitenin alan adı ya da varsa ikonundan yola çıkarak, uygun rengi belirliyor ve sekmelerinizi bu renge boyuyor :)

 

 


 

 

Automatic Save Folder

 

Automatic Save Folder Eklentisiİndirdiğiniz dosyaların hepsinin bir yerde olması kafanızı mı karıştırıyor? Ya da İndirilenler klasörünüz Cumartesi Pazarı gibi mi oldu? O halde bu eklentiyle dağınıklığa son verebilirsiniz.

Automatic Save Folder eklentisi, dosya ismi, tipi ya da kaynak siteye  göre dosyaları farklı klasörlere indirmenize olanak sağlıyor. Bu sayede, onlarca belkide yüzlerce dosya arasında kaybolmuyorsunuz :)

 

 

 


 

ReminderFox

ReminderFox Eklentisi

 

Internette gezintiye dalıp, yapacaklarınızı unuttuğunuz oldu mu? Ya da birileri siz keyifle sörf yaparken size yapacaklarınızı hatırlatsa ne güzel olurdu değil mi?

Bu sorulara cevabınız evet ise, ayrı bir ajanda programına ihtiyaç duymadan hatta tarayıcınızı kapatmanıza gerek kalmadan bu işleri yapmak istiyorsanız ReminderFox ile tanışmanızın vakti gelmiş hatta geçmiş.

Yapılacak işlerinizi ReminderFox'a ekliyorsunuz ve hatırlatıcıları belirliyorsunuz. Sonrasına karışmıyorsunuz. Zamanı gelince ReminderFox size yapacaklarınızı hatırlatıyor.


Reklam Fabrikası Internet Günlüğü



Eklenti seçiliyor...


Porfolyo Yükleniyor....

Website Security Test