Notice: Use of undefined constant E_NONE - assumed 'E_NONE' in C:\vhosts\reklam-fabrikasi.com\http\index.php on line 12 E&E Tarım Biyoteknoloji web tasarım ı tamamlandı ve yayında! - Reklam Fabrikası Haberler
Ana Sayfa | Haberler | İletişim

E&E Tarım Biyoteknoloji web tasarım ı tamamlandı ve yayında!


2003 yılında Ankara’ da kurulan şirketimiz, 2004 yılından bu yana konusunda uzman kadrosu ile ağırlıklı olarak yem katkıları ithalatında danışmanlık hizmetleri, sonrasında yem katkıları ticareti konularında faaliyet vermektedir. Bu konulardaki faaliyetlerin İzmir bölgesinde yoğunlaşması sebebiyle İzmir de şirketimize bağlı irtibat bürosu’ da 2007 yılında faaliyete geçmiş olup, müşterilerimize en kaliteli, en hızlı ve rasyonel hizmeti sunmaktadır. Faaliyet alanlarımız içerisinde yurt dışı ve iç pazarda, her türlü hayvan yemi katkıları, premiksler, tarımsal danışmanlık hizmetleri, tohum, zirai ilaç, biyoteknoloji ile birlikte laboratuar ürünleri ticaretini sayabiliriz. Bunların gerçekleşmesi noktasında yurt dışında ve iç pazarda iyi bilinen firmalarla stratejik ortaklıklarımız, mümessilliklerimiz bulunmaktadır. 
Yukarıda saydığımız faaliyetlere ek olarak başta Tübitak Ar-Ge projeleri ve çeşitli teşvik programlarına sahip firmaların projeleri dâhilinde olan ve kurulması öngörülmüş bulunan Ar-Ge laboratuarlarının anahtar yüklenici firma olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Çalışma felsefemizi, kurulduğumuz günden bu yana iş ortaklarımıza her zaman için güvenilir, doğru günün dinamiklerine uygun seçenekleri sunabilmek, doğru bilgi kaynağı ve konusunda uzman olan kişilerle çalışmak, verimli çalışmalarımızı sürekli kılabilmek için bütün performansımızı ortaya koyma azmi ile iş ortaklarımızla beraberce büyüyerek gelişmek olarak ifade edebiliriz.   

http://www.eetarim.com/

Reklam Fabrikası'ndan Haberler



Müfettiş Gadget eklentiyi seçiyor...


Porfolyo Yükleniyor....

Website Security Test